Het verwijderen van geïmporteerde contacten

Hoe verwijder ik namen van mijn geïmporteerde contactenlijst?

Laatste herziening: 28-09-2011
Onnauwkeurig antwoord melden
Meer
Minder
U kunt een contact verwijderen van de geïmporteerde contactenlijst via de tab Geïmporteerde contacten.

1. Klik op Contacten bovenaan uw homepagina.
  2. Klik op de tab Geïmporteerde contacten.
  3. Controleer of het vakje Selecteer alles niet ingeschakeld staat door erop te klikken.
  4. Klik het vakje van de contacten die u wenst te verwijderen.
  5. Klik op Geselecteerde contacten verwijderen onderaan de pagina.
  6. Klik op Verwijderen om het te bevestigen.
Indien u onlangs een extern adresboek hebt bijgewerkt kunt u dat adresboek nogmaals importeren om uw LinkedIn contactenlijst up-to-date te houden. $footer